bloggpaus

Tar en bloggpaus nu! vet inte när jag kommer tillbaka men jag ska fundera lite på hur jag ska göra med bloggen och så, för jag vet inte riktigt... om ni inte kan få nog av mig så tryck HÄR. Det är en annan blogg som är lite mer vardaglig. Så kommer jag tillbaka på denna bloggen om ett tag, puss!

Dumlekakor

foto: jag
Hej! Fick med mig dessa godsaker hem idag från praon. Säkert jätte gott, har inte smakat än faktiskt.

you say it best when you say nothing at all

Här kommer bilderna från idag från Falkmanska. Vissa är lite suddiga och så men vi fick ta snabb-bilder bara, för det ser nog lite konstigt ut om vi går runt och tar kort på allt och alla.







Har lite bråttom nu men det blir fler bilder i morgon, pussar


succékaka och jordnötskaka!

Hej! Jag vet att min blogg är väldigt tråkig just nu men jag tog faktiskt bilder idag på falkmanska men tyvärr går det inte att ladda upp de bilderna just nu så det får bli en webbkamera bild lite längre ner. Jag och Koloud skulle till Ica för att köpa noblesse till falkmanska men så fattades 2 kr men tjejen i kassan tog av sina egna, så snällt! Men hon ska få tillbaka 2 kr av mig, det är lite taskigt annars tycker jag. Hoppas bara jag får tag på henne...

Ska snart på konståkning. Vet inte om jag ska åka men vi får se. Jag lovar att jag ska fixa problemet med mina bilder... fattar inte varför det inte ska funka.

Jag och Koloud fick med oss hem lite succékaka och jordnötskaka, inte dåligt! Det smakar underbart, mums!
Dålig kvalité, I know...



you've got a peace of me

picture of me
by: me


Har inte bloggat idag för jag har haft så mycket att göra. Först prao och sen gitarr och sedan plugg. Det gick bra i dag med på praoen men det är bara det att vi är misstänkta för att ha förstört något men om jag hade gjort det så hade jag såklart erkänt det. Ska snart lägga mig faktiskt och jag vet att det är jätte tidigt att lägga sig vid denna tiden men jag måste verkligen komma upp ur sängen i morgon. 
Puss och kram stor banan!


Ella
Jag är en tjej som bor i falkenberg, som ligger långt nere i svergie, i min blogg kan man läsa om min vardag.

RSS 2.0